Hvordan pynter man sin vindueskarm til jul?

Hvordan pynter man sin vindueskarm til jul?

Julen er en særlig tid på året. Alle – store som små – forbereder sig med stor energi på dette magiske øjeblik, hvor den første stjerne vil skinne uden for vinduet. Før det øjeblik kommer, er det dog værd at tænke på de rigtige dekorative elementer. Det handler ikke kun om juletræet. Spørgsmålet er: Hvordan dekorerer du din vindueskarm til jul?

Juledekoration i vindueskarmen

Dekorationer er nemme at få fat i nu om dage. Du behøver bare at kigge dig omkring i butikkerne for at se, at julepynt til vindueskarmen er lige ved hånden. Noget kan købes i butikkerne. Det er også værd at lade sig friste til selv at lave dekorationer. Sådanne aktiviteter vil give stor tilfredsstillelse for enhver person. Især hvis der er børn i hjemmet. At dekorere sammen er et godt tidspunkt at styrke familiebåndene på.

julevindueskarm

Hvordan dekorerer man sin vindueskarm til jul?

Det hele afhænger virkelig af husstandens individuelle præferencer. Nogle vælger en minimalistisk enkelhed, som passer perfekt ind i den overordnede indretning. Men der er også mange, som er tro mod klassikerne og pynter vindueskarmen på forskellige måder til jul. Det moderne udvalg af dekorationer gør det meget lettere for dem.

Stearinlys og dekorative lanterner

Lanternerer et godt valg til enhver vindueskarm i julen. Uanset om du har at gøre med en elsker af klassikerne eller sparsommelig minimalisme. Du kan vælge mellem lanterner med mange dekorationer såvel som enkle lanterner. Lanterner med stearinlys i er et modehit. Det er ikke gået af mode i mange år nu. Hvis du kan lide DIY-arbejde, kan du gå et skridt videre. Med lanterner kan man bruge en større og mere varieret dekoration. Det vil være den perfekte dekoration i vindueskarmen til jul.

julepynt til vindueskarmen

Adventskranse og siv til julevindueskarmen

En naturlig dekoration, der oven i købet kan dufte. Julebønner i form af guirlander er et absolut hit. Især er de ofte grundlaget for adventskranse. Hver søndag tændes der et lys, som varsler, at julen nærmer sig. En sådan krans kan med ro i sindet placeres i vindueskarmen op til jul – enten med eller uden lys. Den selvlavede krans kan dekoreres med forskellige dekorationer. Herunder for eksempel kogler fra skoven, miniatureæbler eller små gaver.

juledekoration til vindueskarmen

LED-lys og lyskæder til jul

Enkelt, men hvor stemningsfuldt. Hvis nogen gerne vil vide, hvordan de kan pynte deres vindueskarm til jul, har de det perfekte forslag. Især fordi der er lys i forskellige former at vælge imellem. Klassiske, som endda kan sættes fast på et gardin. Men glem ikke vatkuglerne, som også findes i sjove former, der leder tankerne hen på jul. Lysene kan bruges alene eller sammen med andre dekorationer.

Se her: Hvordan pynter man sit køkken til jul?

Julefigurer og tilbehør med vintertema

Engle, rensdyr, julemanden og julekvinden, snemænd, stjerner – det er bare nogle af de julefigurer, du kan stille i vindueskarmen. Denne form for julepynt i vindueskarmen kan se uskyldig ud. Men hver person kan være sikker på, at de vil bringe den rigtige atmosfære. Uanset om det skal være en juledekoration i stuen, køkkenet, børneværelset eller soveværelset for voksne. Der er sådanne julefigurer at vælge imellem i form af en lysestage. Små fyrfadslys kan placeres indeni. En magisk atmosfære er garanteret.

sådan pynter du din vindueskarm til jul

Udendørs dekoration i vindueskarmen til jul

Også her vil alle mulige farverige lys være nyttige. Man skal dog være opmærksom på, at der er tale om produkter, der er beregnet til udendørs brug. Så kan du være sikker på, at fugt og minusgrader ikke skader lysene. Du kan nemt finde specielle guirlander og lysgardiner til at dekorere dine vinduer og vindueskarme udendørs. Vælg mellem ensfarvede eller flerfarvede lys. Huset vil passe perfekt ind i den festlige atmosfære.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Hjem