Hvilke brillestel passer til blondiner?

Hvilke brillestel passer til blondiner?

Tidligere kunne det at bære briller skabe en del røre og ikke særlig positive minder forbundet med dem – kollegernes eller skolekammeraternes latter, at lægge brillerne i lommerne under pauser…. I dag er de en accessory, som i mange tilfælde giver karakter. De forbedrer også synsevnen, så de er gode for dit helbred, og du skal ikke skamme dig over dem.

Briller findes i alle mulige farver og stelformer, så der er en perfekt model til enhver type skønhed. Hvilke stel er bedst til blondiner? Hvilken stelfarve skal lyshårede kvinder vælge? Her er nogle enkle tips til at få enhver “brillepige” til at se fængslende ud.

Brillestel til blondiner – hvordan vælger man de bedste?

Selvom det vigtigste aspekt selvfølgelig er, at brillerne passer korrekt til din synsfejl, er brillestel til blondiner også ekstremt vigtige – det er brillernes form, der understreger din skønhed og kan gøre en stor forskel for dit udseende. Så det er en god idé at kigge de forskellige optikeres tilbud igennem og finde den model, der passer bedst til dit ansigt. Men hvordan gør man det?

Hvilke briller til blondiner?

En optiker eller øjenlæge vil helt sikkert kunne rådgive om de bedste brillestel til blondiner. Men den vigtigste beslutning træffes af den kvinde, der skal bære brillerne. For at gøre dette valg så præcist som muligt, er et par enkle “gyldne” regler nyttige:

  • ansigtsformen er ekstremt vigtig – brillestel til blondiner repræsenterer en virkelig bred vifte af valgmuligheder. I denne overflod af forskellige former er det derfor værd at identificere din ansigtstype først. Firkantede eller rektangulære stel vil se bedre ud på et rundt ansigt, mens ovale former er bedre til et firkantet ansigt. Ansigtsformen er en af de vigtigste faktorer, der bør påvirke valget af brillestel til blondiner.
  • dertil kommer ansigtstrækkene – i dette tilfælde bør man følge princippet om, at “for meget ikke er nok”. Valget af briller bør også afhænge af, om den pågældende person har sarte eller snarere stærkere og skarpere ansigtstræk. Hvis du har et delikat ansigt, kan du gå amok med tykkere stel, mens damer med stærke kindben eller kæbelinje vil se godt ud i delikate aviators.
  • for det tredje… øjenfarve – blondiner adskiller sig ikke kun i hårfarve eller ansigtstræk – deres irisfarver er også forskellige. Så når det kommer til at vælge det perfekte stel, er det værd at tage højde for deres farve og fremhæve den med farvematchende briller.

Hvilken stelfarve skal jeg vælge til blondiner?

I årenes løb er der opstået et lille mønster med hensyn til de brillefarver, der passer bedst til lyshårede kvinder. De mest moderigtige stelfarver til blondiner er blodrøde nuancer og sølv eller guld, som altid ser smarte ud. Tynde, delikate guld- og sølvstel er særligt velegnede til kvinder med skarpe ansigtstræk.

Hvilken farve stel til blondiner?

Mange pastelfarver – fersken, orange eller beige – ser også godt ud til blondiner. Disse farver fremhæver den sarte skønhed hos blondiner uden at overskygge den. Det er meget vigtigt for blondiner, da det er let at dække over eller overdrive deres skønhed med forskelligt tilbehør.

Sorte stel til blondiner – hit eller miss?

Mørkeblå eller sorte brillestel til blondiner – hvorfor ikke? Selv om mørke farver har en tendens til at forblive i gruppen af farver til stel, der er ideelle til brunetter og glaserede, er der intet, der forhindrer blondiner i også at bruge dem. Ganske vist ville lyse nuancer være et bedre valg, men det vigtigste er, hvordan en kvinde har det med sig selv i en bestemt farve. Derudover er indholdet af garderoben også et vigtigt emne – tøjstilen har og bør have indflydelse på det endelige valg af stel.

Sorte stel til blondiner

Valget af briller er et spørgsmål om individualitet, og det nuværende udvalg på markedet giver mulighed for en hel del galskab i denne henseende. De mange forskellige former, det store udvalg af farver og selv tykkelsen på brillerne giver uendelige muligheder for at matche dem til ens egen stil og skønhedstype. I denne galskab er det dog værd at kende til mådehold og alligevel have et par hints i baghovedet til at hjælpe dig med at vælge dem.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode