Hvordan klæder man sig på til en første date?

Hvordan klæder man sig på til en første date?

Hvordan man klæder sig på til en første date, er ofte det, der kan holde dig vågen om natten. Og hvem har lyst til at gå til sit første møde med et nyt bekendtskab uden en god nats søvn? Desuden vil alle gerne gøre et godt førstehåndsindtryk. Alligevel behøver det ikke at være så svært at vælge et outfit til en første date. Der er flere muligheder, som næsten enhver kvindes garderobe vil give. Her er nogle ideer til, hvordan man håndterer situationen på en enkel måde.

Hvordan klæder man sig på til en første date med en kæreste?

I en situation, hvor den inviterende kæreste ikke har afsløret det sted, hvor det første møde skal finde sted, er du nødt til at håndtere situationen på en …. smart. Først og fremmest er det værd at spørge. Det er muligt, at mødestedet slet ikke er nogen hemmelighed. Men hvordan klæder man sig på til en første date i en situation, hvor det er meningen, at det skal være en overraskelse? Og der vil være nogle råd om dette spørgsmål:

  • Komfortabelt, så du kan føle dig godt tilpas, hvis du skal lave noget aktivt, fx sportsrelateret,
  • Det er bedst at vælge tøj, som vi allerede kender, så vi ikke bliver overrasket over en trøje, der kradser, for eksempel,
  • Sko, som du har haft på fødderne i mindst et par kilometer, så du ikke får ligtorne, når du går en lang tur på din første date.
Sådan klæder du dig på til første date med en mand

En rigtig god idé er at tage en kortærmet kjole eller bluse på sammen med en trøje eller jakke. Så kan du være sikker på, at temperaturen ikke overrasker dig under jeres første date. Når vejret bliver varmere, kan du hænge din trøje på en stol uden at bekymre dig om våde svedpletter.

Hvad skal man have på på en første date i biografen?

Biografen er et sted, hvor man før i tiden gik klædt på samme måde som i teatret. I dag er biografen ikke længere en grund til at gå i aftenkjole. Men en kjole til den første date i biografen er aldrig en dårlig idé. Bare sørg for, at den ikke er i en formel stil. I kommer til at tilbringe det meste af jeres tid i en mørk biografsal, så til denne type møde er det værd at satse på komfort. Komfortable jeans sammen med en smart trøje vil fungere godt her.

Hvad skal jeg tage på til en første date på en restaurant?

Når det gælder restauranter, er elegant, afdæmpet tøj klassikeren. Også her er en kjole ofte det bedste valg. Hvis den første date skal finde sted på en elegant restaurant, er det værd at vælge en lang kjole i dæmpede farver kombineret med en jakke. En cocktailkjole sammen med en elegant clutch-taske vil også fungere godt. Til mindre formelle restauranter anbefaler vi knælange eller 3/4-lange kjoler, og alle former for tilbehør med fine krystaller vil se godt ud med disse stilarter.

Hvad skal man have på på en første date?

Hvad skal man have på til en første date udendørs?

En gåtur eller en picnic er et par ideer til romantiske møder udendørs. Det er altid en god idé at tjekke vejrudsigten, så I kan forberede jer på forhånd til jeres møde. Det er næppe en god idé at finde det varme yndlingstøj frem fra garderoben, lige før man skal ud. Hvis vejret er typisk sommer, bør det ikke være et stort problem at style til en første date. Når vejret er varmt, og gåturen sandsynligvis varer mere end en time, er det ikke værd at klæde sig i noget, der ikke er åndbart. Det er vigtigt, at stoffet ånder sammen med vores krop. I sidste ende ønsker ingen at være svedig ved første møde.

Hvad skal man have på på en første date?

På den anden side, hvis der er mulighed for en picnic, er det værd at overveje tøj i en anden farve end hvid. På en picnic sidder man i græsset og spiser. Og hvem har ikke tabt en bid mad på sin hvide yndlingsbluse? Som standard kan en behagelig, mindre formel kjole og en tynd trøje gøre det i begge tilfælde. Sidstnævnte kan også pakkes i en håndtaske, hvis det er nødvendigt.

Hvordan klæder man sig på til en første date på en café?

Det mest populære sted til første date er caféer. Steder, der serverer kaffe og kage, vil altid være på mode, da de ikke er så formelle som restauranter, og de lader sig ikke skræmme af dårligt vejr. De er også gode steder, hvis du vil vise din egen, ægte stil frem. Når du går på første date med din kæreste, håber du trods alt på flere af disse møder. Afslappet og feminint er det, der altid er på mode.

Sådan klæder du dig på til første date på en kaffebar

Til caféen vil alle mindre formelle stilarter fungere godt. Til denne type møde kan du tage jeans på sammen med en elegant bluse og en fin trøje. Til et mere formelt møde kan du vælge et klassisk pencilskirt sammen med en hvid skjorte. Fuldend looket med elegant tilbehør som ur, armbånd, halskæde og øreringe.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode