Hvordan klæder man sig til et firmaarrangement? Afprøvede og testede looks

Hvordan klæder man sig til et firmaarrangement? Afprøvede og testede looks

En firmafest er en vigtig del af enhver medarbejders arbejdsliv, uanset virksomhedens størrelse eller antallet af ansatte. Det er vigtigt at deltage, og nogle gange kan man invitere en ledsager med. Formålet med et personalemøde er at lære hinanden at kende på et mindre formelt grundlag og uden professionelle afhængigheder. De positive relationer, der etableres ved arrangementet, vil resultere i endnu bedre kontakter på et professionelt plan.

Hvordan skal jeg klæde mig til et firmaarrangement?

Et af de første spørgsmål, der dukker op, når man har annonceret sted og dato for et firmaarrangement, er: Hvad skal jeg tage på til et firmaarrangement? Eksperter på området råder altid til, at man tænker grundigt over, hvordan man klæder sig på, og det gælder både for damer og herrer. Og hvorfor? Fordi det valgte outfit til et firmaarrangement allerede vil forblive i virksomhedens krønike for evigt. Og nu, hvor intet går tabt på internettet, vil stylingen til en firmafest blive kommenteret, kritiseret og diskuteret, så længe den afbildede person arbejder for virksomheden.

sådan klæder du dig på til et firmaarrangement fotos

Når man ikke rigtig ved, hvad man skal tage på til et firmaarrangement, er det bedst at ty til klassikerne, uden ekstravagance, men også uden overdrevne udskæringer og alt for generøse halsudskæringer. Det gælder både for mænd og kvinder. Når alt kommer til alt, skal man altid tænke på, at et firmaarrangement er en maraton, ikke en sprint, og som aftenen skrider frem, og stemningen bliver mere frivol, bliver et oprindeligt pænt outfit normalt mere afslappet til det overdrevne. At forevige et ufuldstændigt eller udsvævende outfit på et foto vil ikke hjælpe nogens karriere.

Hvad skal man have på til et firmaarrangement?

Før du vælger din påklædning til et firmaarrangement, er det en god idé at overveje følgende nøje:

  • scenariet for begivenheden
  • anledningen
  • stedet
  • varighed
  • rejsebetingelser

Meget ofte angiver arrangørerne allerede den forventede påklædning på invitationen. Du bør ikke argumentere imod denne bestemmelse; det er bedst at overholde den fuldt ud.

hvad skal man have på til et firmaarrangement?

Selv når firmaarrangementet består af to dele, en formel og en uformel, vil et jakkesæt altid fungere. Især nu, hvor et jakkesæt til damer i markante farver, blå, rød, orange eller lilla, står øverst på listen over modetrends. Jakkesættet fungerer til enhver tid og under alle forhold, også udendørs. Hvis du er i tvivl, skal du bare tage to par sko med dig, et par med hæle og et par sporty, som også passer perfekt til jakkesættet.

Se her: Hvordan klæder man sig på til en social begivenhed på arbejdet?

Hvordan klæder man sig på til et udendørs firmaarrangement?

Firmafester afholdes meget ofte udendørs eller i et kombineret system, nogle udendørs og nogle indendørs. Når man skal beslutte, hvad man skal have på til et firmaarrangement, er det en god idé at undersøge, hvad det er for en slags udendørs arrangement. En kjole til et udendørs firmaarrangement i en historisk park eller en restauranthave kan være en cocktailkjole i længder fra mini til midi.

sådan klæder du dig på til et udendørs firmaarrangement

Om sommeren vil luftige kjoler i moderigtige mønstre som store ærter, leopardprint eller geometriske mønstre se godt ud. Kjolen til en arbejdsfest kan være hvid og stoffet blonder, men så er det en god idé at have en anden kjole med til afveksling.

Hvilken slags kjole til et firmaarrangement?

Et firmaarrangement kan, i hvert fald delvist, være meget formelt. Tøjet til en formel firmamiddag skal også være formelt og festligt. Når man skal sammensætte et outfit til et firmaarrangement af denne art, er det tilrådeligt at starte med et jakkesæt, men det kan også omfatte moderigtige sorte bukser og en skjorte med krave i et moderne snit, med de nonchalante slips, der hænger nonchalant under halsen, som er blevet så moderne på det seneste. Til et firmaarrangement skal tøjet være syet af gode stoffer og have et upåklageligt snit. Så ser et klassisk outfit elegant ud og harmonerer med stedets skønhed.

hvilken kjole til et firmaarrangement

Det optimale valg er altid en eftermiddagskjole. Den bør ikke være syet i alt for skinnende, karnevalsagtige stoffer, medmindre virksomheden har til hensigt at arrangere et formelt bal. Men hvis det bare er et middagsselskab, vil en klassisk kjole med et lidt sporty touch fungere, så man værdsætter aftenens karakter, men holder en lille afstand til den. Dette gælder især i betragtning af de meget forskellige tilgange, der kan findes.

Atvælge et outfit til en firmajubilæum behøver ikke at være en kompliceret udvælgelsesproces. Bare stol på klassikerne, vælg et stof af god kvalitet, vælg det rigtige outfit til begivenhedens karakter, og du behøver ikke bekymre dig om akavede fotos.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode