Hvordan fjerner jeg hybridlak derhjemme?

Hvordan fjerner jeg hybridlak derhjemme?

Hybridmanicure er blevet den mest populære måde at dekorere neglene på i løbet af de sidste par år. Kvinder er begyndt at elske hybridmanicuren, ikke kun på grund af dens holdbarhed, som holder neglene i god stand – bekvemmelighed og tidsbesparelse er tilstrækkelige argumenter til fordel for denne metode. Påføring og fjernelse af en hybridmanicure er også mulig derhjemme takket være produkter, der er tilgængelige på kosmetikmarkedet. Hvordan fjerner jeg en hybrid derhjemme på egen hånd? Her er de vigtigste tips til sikker fjernelse af manicure!

Hybridmanicure i en nøddeskal

Enhver kvinde har sikkert hørt om denne metode til negledekoration mindst én gang. Hybridmanicure udføres i de fleste skønhedssaloner og er det grundlæggende tilbud fra mange kosmetiske specialister. Hybridmetoden har vundet kvinders hjerter over hele verden takket være den holdbarhed og bekvemmelighed, den giver. Hybriden er meget mere holdbar end en standardmanicure, der udføres med almindelige neglelakker. Først og fremmest er neglene hårdere og mere modstandsdygtige over for skader eller brud.

Derudover har hybridneglelakker en særlig polymerbelægning, som påvirker neglenes farveintensitet og glans i op til flere uger. Denne metode til negledekoration er derfor det ideelle valg for enhver kvinde, der sætter pris på komfort og tid.

Manicuren skabes ved hjælp af specielle hybridlakker, som skal hærdes i en UV-lampe. Det er dog vigtigt at huske, at hybridmetoden ikke er det samme som gelenegle. Ganske vist er den ikke så holdbar som en manicure bygget på en speciel gel, men mange kvinder hævder, at det er hybriden, der er mere skånsom mod neglepladen.

Hvordan fjerner man selv en hybrid?

Hvordan fjerner du en hybrid derhjemme? Produkter til fjernelse af negle

Hybridmanicure har eksisteret i mange år, så dens popularitet er vokset til det punkt, at denne metode bruges af professionelle såvel som mange mennesker derhjemme. Hvis en kvinde vil lave sine hybridnegle derhjemme, har hun kun brug for et par specielle produkter for at gøre det lettere. Den gode nyhed er også, at det er muligt og – frem for alt – sikkert at fjerne hybrider derhjemme. Hvordan fjerner jeg hybrider derhjemme uden at beskadige neglepladen?

Der er flere måder at fjerne hybrid derhjemme, men faktisk adskiller de sig kun i de produkter, der skal bruges til at fjerne lagene af lak. Den vigtigste brik i hele puslespillet, uden hvilken det vil være svært at slippe af med dekorationen uden at beskadige neglepladen, er hybridfjerneren – det er den, der fungerer som en såkaldt ‘blødgøringsmiddel’ af lakken, hvilket gør fjernelsen af hybrid lettere.

Til processen med at fjerne hybridneglen skal du også bruge:

  • vatpinde og aluminiumsfolie eller specielle folier til fjernelse af hybrider
  • valgfrit: negleklemmer af plast (disse er ikke nødvendige – enhver kvinde kan nemt fjerne hybriden med bare folie og vatpinde ved hånden)
  • en neglefil, helst med 180 grader – en keramisk pind eller en træpind for lettere fjernelse.
fjernelse af hybridmanicure derhjemme

Sådan fjerner du selv hybrid derhjemme – trin for trin

Det ser ud til, at det kan være noget af en udfordring at fjerne hybridneglelak selv og forårsage en masse problemer. Neglepladen er sart og beskadiges let, så erfaring er bestemt vigtigt. Intet kunne være længere fra sandheden – selvfølgelig skal du altid være meget forsigtig og forsigtigt fjerne neglelakken fra dine negle, men at fjerne hybrider derhjemme er faktisk ikke svært, og enhver kvinde kan klare denne opgave.

Hvordan fjerner man sikkert en hybrid uden hjælp fra professionelle?

  1. Det første trin er at file neglen let med en 180-graders fil og fjerne topcoaten – pas på ikke at file topcoaten for tyk, da det kan resultere i skader på neglepladen.
  2. Hæld lidt polish (f.eks. neglelakfjerner eller remover) på den forberedte vatpind eller specialfolie, og påfør det på neglen.
  3. Afhængigt af de tilgængelige redskaber, pakkes neglen ind i aluminiumsfolie med vatpinden, eller der bruges specielle clips.
  4. Vent ca. 10 minutter, og fjern alt bagefter – det er værd at huske ikke at holde vatrondellerne på neglen for længe. Neglelakfjerner kan påvirke pladens tilstand negativt og irritere huden omkring neglene yderligere.
  5. Eventuelle rester af krakeleret lak kan fjernes med en støvsuger eller en træpind. Bagefter er det en god idé at polere neglene med en poleringsblok for at fjerne eventuelle ujævnheder.
Hvordan stripper jeg min hybrid derhjemme?

Hvilken hybridfjerner skal jeg vælge? Aceton eller standard?

Det siger sig selv, at en hybridmanicure er anderledes end en standardmanicure med almindelige, ikke-hærdede lakker. Da hybridlakkerne fikseres i en UV-lampe, foregår den efterfølgende fjernelse fra neglepladen også på en anden måde end ved en normal manicure.

Til denne innovative metode bruges der derfor et særligt præparat til at opløse hybridlakkerne. Det er en remover med acetone, som er almindeligt tilgængelig på det kosmetiske marked. Acetone adskiller sig fra normal remover ved at fungere som opløsningsmiddel for hybridlakker takket være de stoffer, der er indeholdt i dets sammensætning.

Når man fjerner hybrider, er det denne type produkt, der skal bruges – standardfjerner vil desværre ikke overvinde hybridbarrieren på neglene. Et godt alternativ ville også være en Remover, som virker ved at vaske lakken væk snarere end at opløse den. For dem, der er bekymrede for deres negles tilstand, vil dette fungere perfekt.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Skønhed