Hvordan styrker man sine negle efter hybridisering?

Hvordan styrker man sine negle efter hybridisering?

En hybridmanicure er den perfekte løsning til travle kvinder, der ikke har tid til at lakere deres negle ofte – hybridmanicuren giver hænderne et elegant look. Hybridneglelakken er langtidsholdbar, skaller ikke af og skinner i dagevis. Regelmæssig brug kan svække neglepladen. Sørg derfor for, at den naturlige negleplade plejes og styrkes ordentligt. Det er værd at læse om, hvordan du holder dine negle i god form og undgår skader fra hybridbrug.

Beskadigede negle efter hybrid

Regelmæssig hybridmanicure kan føre til en svækkelse af neglepladen. Den bliver tyndere, modtagelig for mekaniske skader og følsom over for berøring og temperaturændringer. Brug af mørke farver kan føre til misfarvning. Filing og påføring af flere lag lak med en permanent formel vil få neglen til at deformere og blive skør. Konstant brug af denne form for negleforskønnelse fører til udtørring af neglene.

Det er værd at opgive enhybridmanicure fra tid til anden, selv en kort pause og et par genopbyggende behandlinger vil gøre dine negle sundere og stærkere.

Hvordan genopretter du dine negle efter hybrid?

Papirtynde negle

Et signal, der bør advare os om, at vores negle trænger til fornyelse, er deres tiltagende skørhed. Hvis du ikke kan bevare din foretrukne længde, og lakken også falder af meget hurtigere end normalt, bør du opgive at bruge hybrider i et stykke tid.

Bløde negle efter hybridisering

Neglene er svækkede,efter at hybriden er blevet fjernet. Dette er ofte forbundet med smerte og ubehag. Bløde negle er ofte grimme, nægter at vokse og går i opløsning. Hvordan kan du styrke dine negle naturligt efter hybridisering? Her er nogle hjemmelavede måder at tage sig af dem på:

Olivenoliemaske

Læg dine hænder i en gryde med opvarmet olivenolie og lidt citronsaft. Massér hele hånden i et par minutter, fordel olien og gnid den ind i de svækkede negle. Du kan endda gøre denne behandling hver dag.

E-vitamin oliepakke

Massér en eller to E-vitaminkapsler ind i neglene sammen med et par dråber af din yndlingsolie. Du kan bruge teolie eller abrikoskerneolie.

Regenererende natmaske

Smør et tykt lag creme med masser af urea på dine hænder, og tag derefter bomuldshandsker på. Efter en god nats søvn vil dine negle være velhydrerede og beskyttede.

Hvordan regenererer du dine negle efter hybrid?

Hvilken neglebalsam skal man bruge efter hybridisering?

Svage negle efter hybridisering kræver ofte mere end hjemmemedicin. Du kan blive fristet til at søge professionel hjælp og købe specielle negleplejeprodukter og kosttilskud til omfattende forbedring af neglepladens tilstand.

Hvordan plejer man neglene efter en hybrid?

Påfør en god post-hybrid neglebalsam mellem hybridmanicurebehandlingerne. Et produkt med silicium i formuleringen vil gøre dem hårdere og mere skinnende.

Korrekt tilskud og en kost rig på næringsstoffer som E-vitamin og B-vitaminer, biotin og silicium vil sikre, at forbedringen af neglepladen er permanent snarere end overfladisk og kortvarig.

Hvordan plejer du dine negle efter hybrid?

Hvis man afholder sig fra hybridmanicure – selv om det kun er i kort tid – og giver rigelig pleje i denne periode, vil det sikre, at neglene forbliver smukke og stærke. I den tid, de ikke er malet med hybridneglelak, er det en god idé at få regenereringsbehandlinger på en skønhedssalon:

  • japansk manicure – styrker og fugter neglepladen, udglatter og giver glans;
  • IBX-system – regenererende og nærende behandling
  • biologisk manicure – skånsom og sikker

Hvordan styrker man neglene naturligt?

Ud over behandlinger og plejeprodukter skal du være opmærksom på din kost. Det er en god idé at nære neglene indefra, dvs. at give dem næringsstoffer via maden. Sørg for at spise en kost, der er rig på protein og vitaminer. Når du plejer dine negle, må du ikke glemme huden på dine hænder og neglebånd – når de er ordentligt fugtet og plejet, er de det perfekte udstillingsvindue for en velplejet kvinde.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Skønhed