Hvordan klæder man sig på til en familiejuleaften?

Hvordan klæder man sig på til en familiejuleaften?

Når december nærmer sig, og de første akkorder af julemelodier kan høres i det omkringliggende rum, er det et umiskendeligt tegn på, at den smukkeste tid i perioden med familiesammenkomster – middagen juleaften – nærmer sig. I årtier har dresscoden til sådanne sammenkomster altid været formel og officiel. I nyere tid har reglerne for påklædning ændret sig og taget en mere uformel form. Det ændrer dog ikke på, at dresscoden til juleaften stadig er et populært valg til juleaften.

Hvad skal man have på juleaften?

Mange kvinder spekulerer på, hvordan de skal klæde sig juleaften, så de præsenterer sig passende til lejligheden. Hvad skal man tage på juleaften for ikke kun at imponere middagsdeltagerne, men også for at føle sig komfortabel og praktisk på samme tid? Udfordringen tages op af designerne, der som hvert år forbereder en kollektion, der skal indeholde en elegant kjole til juleaften. Frem for alt er midi- eller maxilange kjoler, som anses for at være ekstremt elegante, perfekte til denne særlige aften.

hvad skal man have på juleaften?

Kjoler er et meget feminint og sikkert valg til en så vigtig familiesammenkomst. De vil passe perfekt ind i atmosfæren og stemningen på denne særlige tid og frem for alt understrege kvindeligheden og ynden hos damer i alle aldre. En kjole til juleaften er helt sikkert et alsidigt valg og en sikker styling til juleaften. I øjeblikket er midikjoler med asymmetrisk snit og jumperkjoler ekstremt populære, og de fremhæver figuren perfekt.

Hvilken farve skal kjolen have juleaften?

Når man skal vælge farve på en kjole, er det meget vigtigt, hvilken type skønhed og hvilket snit, der passer til en kvindes figur. Hvis vi følger de traditionelle trends, går vi efter det klassiske og elegante, og her passer den røde juleaftenskjole perfekt ind. Denne farve passer rigtig godt sammen med funklende guldsmykker og skinnende tilbehør som et bælte eller sko. Den alsidige sorte kjole til juleaften – den såkaldte “lille sorte”, som også kan bruges til andre fester – er også et meget almindeligt valg. Moderigtige farver til jul er også rødbrun, flaskegrøn eller grå nuancer.

hvad skal man have på juleaften?

Kvinder med en timeglas- eller pæreformet figur kan bruge disse farver i forskellige snit og vælge et look, der passer til dem og anledningen. Kjoler med et stramt snit vil være et godt valg for damer, der ikke er bange for at fremhæve deres figur, mens kjoler med et løsere snit er en mulighed for damer, der værdsætter komfort og ubegrænset bevægelse.

Hvordan klæder man sig på til juleaften derhjemme?

En juleaftensmiddag derhjemme fritager dig ikke fra at klæde dig festligt på og bære et passende sæt farver. Som regel er juleaften derhjemme forbundet med en familiesammenkomst, og her må vi spørge os selv: Hvordan klæder man sig på til en familiejuleaften? Et pencilskirt med en blondebluse eller sorte cigaretbukser med en hvid bluse kan være det rigtige outfit. Vi kan supplere alle disse outfits med glitrende smykker, som passer til perioden og ikke skaber indtryk af overdrivelse. Når alt kommer til alt, skinner og glitrer alt i denne periode.

sådan klæder du dig på til en familieaften

For kvinder, der ikke er så vilde med kjoler, er et klassisk jakkesæt i dæmpede farver og perfekt tilpasset figuren selvfølgelig en god mulighed. Når det kommer til dilemmaet om, hvilken skjorte der vil passe godt til en bukse- og jakkeduo, er svaret ét: enhver skjorte. Valget af farve og snit på skjorten er kun begrænset af vores fantasi, da vi kan bruge enhver farve, flæse, sløjfe eller krave her. For dem, der ikke ved, hvad de skal have på juleaften, kan en flaskegrøn jumpsuit med sølvfarvede accessories og højhælede sko være svaret.

Hvordan klæder man sig moderigtigt juleaften?

Mode er en forbigående trend med noget nyt hver sæson, men et outfit til juleaften derhjemme bør understrege respekten for familien og det unikke ved lejligheden. Klassikere går altid hånd i hånd med mode, så gå efter gennemprøvede snit og farver. I nutidens trends kan du kombinere det ene med det andet, dvs. klassisk med et trendy tilbehør som en håndtaske, for at skabe et trendy look, der understreger originalitet og raffinement.

hvad skal man have på juleaften?

Der eren vigtig regel at følge, når du planlægger dit outfit til familiens julefrokost. Hvis du vælger en nederdel med vidde, skal toppen være skræddersyet. Hvis du vælger en voluminøs bluse eller trøje, er et pencilskirt i en hvilken som helst længde ideelt til underdelen. Der skal også være en vis harmoni i farvevalget – hvis overdelen er lys, skal underdelen være mørk. Dette klassiske look er perfekt til juleaftensmiddagen derhjemme.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode