Hvilken frakke skal man vælge til en kort person?

Hvilken frakke skal man vælge til en kort person?

Korte mennesker kan have det indtryk, at en frakke er en type beklædningsgenstand, der ikke tjener dem. Intet kunne være længere fra sandheden. Med det rigtige snit, den rigtige længde og farve kan alle have glæde af en frakke. Her er nogle tips til at hjælpe en kort person med at vælge en stilfuld og figur-positiv frakkemodel.

Hvilket frakkesnit til en kort person?

En kort person bør huske på, at han eller hun kan tillade sig en betydelig frihed, når det gælder valg af frakkesnit. Det er vigtigt, at frakken opfylder følgende kriterier med hensyn til materiale, mønstre eller længde. Om frakken er en trenchcoat eller en halvgennemsigtig frakke er underordnet. Enhver petite kvinde kan finde frakker, der både er moderigtige og flatterende for figuren.

hvilket frakkesnit passer til en lille person?

Når man vælger et frakkesnit, er det værd at se på stjernerne fra den røde løber. Eva Longoria eller Shakira er begge korte og upåklageligt stylede stjerner. Shakira kan ofte ses i en sort knælang frakke dekoreret med fine frynser i samme farve. Stjernen vælger også pelsfrakker. Eva Longoria, derimod, elsker en enkel sort frakke foran anklen. Så en kort person kan stadig se trendy ud.

Hvilket frakkemateriale skal jeg vælge?

En frakketil korte personer bør være kendetegnet ved materialer af høj kvalitet. Det andet nøgleelement her er stoffets tekstur. Hvis du er kort, kan du gå lidt amok med teksturerede, pelsede eller frynsede stoffer.

Når du vælger en frakke, skal du dog sørge for, at den ikke er flerfarvet. Den førnævnte Eva Longoria vælger for eksempel en enkel hvid frakke med et lidt puffet materiale. Der er altså to ting, som en kort person skal huske på, når hun vælger frakke. Teksturen og den solide farve på den valgte løsning er vigtig.

hvilke frakker til korte mennesker

Hvilken frakke til korte damer – farve og udsmykninger

Med en kort højde er det ikke værd at eksperimentere med farver og udsmykninger. Frakker i klassiske farver vil se godt ud. En frakke til en kort person kan være farvet som følger:

  • beige
  • sort
  • nuancer af grå
  • pudderagtige pastelfarver (f.eks. mint, pudderrosa)
  • intense farver, forudsat at farven er ensartet
  • streetwear-frakke, dekoreret med lapper

Når en person beslutter sig for en mere intens farve, er det vigtigt, at frakken ikke er dekoreret med mønstre, og at farven er ensartet. En frakke med tie dye-effekt vil for eksempel ikke fungere til en kort person.

Hvilken frakkelængde til en kort person?

En kortperson bør vælge en frakkelængde op til midt på låret, højst knælang. Denne type længde giver lethed og fremhæver silhuettens proportioner perfekt. Ved at vælge lange, ankellange frakker får en kort person sin silhuet til at virke tung og massiv. Desuden får denne type frakkelængde personen til at se flere centimeter kortere ud.

hvilken længde frakke til en kort person

Hvilken slags frakke til en kort pige?

En kort kvinde kan desuden vælge en frakke med et halvcirkelformet snit. Denne løsning har været på mode i årevis. Fra retro-modeller vil frakker, der er afskåret under brystet, også fungere godt. Begge dele er tidløse, tilbagevendende trends. Ud over disse typer tilbehør bør den korte kvinde vælge frakker med et lige snit.

Det er også værd at undgå at købe frakker fra teenagepigernes linje. En kort statur er ingen grund til ikke at vælge fra mindre størrelser fra damelinjer. Det er en god idé at krydre en frakke til en kort pige med hæle for at øge effekten af højde.

hvilken frakke til en lille pige

Hvilken slags frakke til en kort mand?

En kort mand bør også undgå at købe frakker fra ungdommelige linjer. Der er flere forskellige frakkestilarter at vælge imellem, såsom trench eller puddle coat, som han med succes kan finde i herrekollektioner. Uanset typen af frakke bør en mand af lavere højde sørge for, at den pågældende frakke når før knæet.

En højde, der kvalificerer en mand til at vælge en frakke, der når forbi bagdelen (eller lidt længere) på lidt over 170 cm og derunder. Lange frakker er moderigtige og forbundet med tøjets historie, knyttet til militærhistorien (dengang nåede mænds frakker endda til anklerne), men den korte mand bør vælge innovative, nyere, kortere snit.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode