Hvordan bærer og binder man et sjal til en frakke?

Hvordan bærer og binder man et sjal til en frakke?

Den varme og solrige sommer er så småt ved at være forbi, og efterårs- og vintersæsonen nærmer sig med hastige skridt. Som følge heraf ændrer vores garderobe sig også. Vi skifter korte shorts, kjoler og bomulds-T-shirts ud med lange bukser, tykkere trøjer og tager efterårsfrakker på. Med køligere temperaturer har vi desuden brug for ekstra tilbehør i form af huer, handsker og halstørklæder. Nedenfor vil vi fortælle dig, hvordan du binder et tørklæde til din frakke for at se moderigtig og stilfuld ud.

Hvordan bærer man et tørklæde med en frakke? – Typer af tørklæder

Hovedformålet med et tørklæde er at holde os komfortable i hals- og nakkeområdet. Men vores tørklæde behøver ikke bare at være en kedelig beklædningsgenstand. De mange forskellige modeller, mønstre, farver og materialer, som tørklæder er lavet af, giver os mulighed for at supplere vores styling. Så vi kan vælge mellem tørklæder og sjaler lavet af:

  • stof,
  • pels,
  • strik.
sådan bruger du et tørklæde til en frakke

Derudover adskiller vi også dette tilbehør ved deres form. Disse tørklæder er:

  • rektangulære,
  • firkantede,
  • rørformede (clips, snoods),
  • palatiner.

Derfor har vi et meget bredt udvalg til at vælge det rigtige tørklæde til vores styling og den lejlighed, hvor vi bærer det.

Hvordan bærer man et tørklæde med en frakke? – Den rigtige tørklædemodel

Når vi vælger et tørklæde til vores styling, skal vi være særligt opmærksomme på snittet og farven på vores frakke og tørklæde. Til en elegant, klassisk frakke passer et almindeligt, ikke for tykt tørklæde i en dæmpet farve. Hvis vi har en trenchcoat på, bør vi matche den med et tyndt tørklæde i silke, satin eller bomuld, og hvis vi har en tyk uldfrakke på, bør vi matche den med et lige så tykt tørklæde.

sådan binder du et tørklæde til en frakke

Hvordan bærer man et sjal til en frakke på grund af dens farve? Hvis vi bærer en frakke i dæmpede farver som brun, beige, marineblå eller grå, kan og bør vores tørklæde skille sig ud i en markant farve. Så vi kan vælge et rødt, gult, grønt eller lyserødt tørklæde. Til en ensfarvet frakke vil et mønstret tilbehør som et klassisk ternet halstørklæde også passe godt. Men hvis din frakke er præget af stærke farver eller store mønstre, bør du vælge et ensfarvet halstørklæde i dæmpede farver som lysegrå, beige eller sort.

Måder at binde et tørklæde til en damefrakke på

Mange af os tænker ikke så meget over, hvordan man binder et tørklæde. Når alt kommer til alt, er det trivielt; bare vikl det rundt om halsen. Men hvis du vil være stilfuld og trendy, er du nødt til at tænke mere over, hvordan du binder det. Ligesom der er forskellige modeller, er der også mange måder at binde tørklæder på. Nedenfor nævner vi de mest populære og enkleste forslag til kvinder.

Hvordan binder man et tørklæde til en frakke i parisisk stil?

Den parisiske knude er vores første forslag. Det er en moderigtig måde at binde et tørklæde til en frakke på blandt både mænd og kvinder. At binde tørklædet på denne måde vil ikke kun give os et elegant look, men også et højt niveau af termisk komfort, da tørklædet er bundet meget tæt på halsen.

sådan bruger du et tørklæde til en frakke

Hvordan binder man et tørklæde til en frakke i parisisk stil? Det er meget enkelt. Fold tørklædet på midten, og hæng det rundt om halsen, så den foldede ende er kortere. Stik derefter de to andre ender gennem den løkke, der er dannet på den anden side. Til sidst trækker du lidt i tørklædet, så den knude, vi har dannet, er i midten.

At binde et tørklæde til en frakke – enkelt og elegant

En anden moderigtig måde at binde tørklædet fast til frakken på er at vikle det rundt om halsen, så den ene ende hænger ned foran, og den anden hænger løst over ryggen. Det er perfekt til dem, der ikke er bange for ekstravagance. Denne måde at binde tørklædet på vil understrege vores stærke karakter.

Hvordan binder man et tørklæde til en frakke? – Bind det slet ikke

I tilfælde, hvor vi er meget modstandsdygtige over for kulde eller bare ønsker at understrege vores styling med et smukt tørklæde, kan vi simpelthen slynge vores tørklæde over skulderen. Det ser bedst ud med meget store og brede tørklæder.

sådan binder du et tørklæde til en frakke

Hvordan bærer man et frakke-tørklæde over skulderen? Vi kaster tørklædet over den ene skulder og strækker det ud, så det når sin fulde bredde. Derudover fastgør vi tørklædet i taljen med et bælte, som vi bruger hver dag til at fremhæve vores talje. Det vil holde vores tørklæde på plads. Men hvis vi ikke kan lide at binde med et bælte, kan vi bare lægge tørklædet over skulderen.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode