Hvordan klæder man sig på til en date med kæresten?

Hvordan klæder man sig på til en date med kæresten?

Første blik, generte smil og… så skete det! Du modtog en invitation til en date! Du blev oversvømmet af en bølge af glæde, du følte dig fantastisk, som en forelsket teenager. Og når dagen kommer, står du foran dit åbne klædeskab og spekulerer på, hvad du skal tage på for at charmere din udkårne. Er en datekjole altid et godt valg? Hvilken date-styling skal du vælge afhængigt af stedet? I denne artikel tager vi et kig på de mest gennemprøvede styles til denne særlige dag.

Generelle regler for, hvordan du klæder dig på til en date med din kæreste

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor du skal hen. Kun på baggrund af disse oplysninger kan du begynde at planlægge din date-styling. Elegante høje stiletter vil se godt ud til et restaurantmøde, men det er usandsynligt, at de vil bestå testen på en udendørs date.

styling, hvordan man klæder sig på til en date

Når du styler til denne særlige dag, er det også vigtigt at fokusere på komfort. Hvis din date er i en mindre formel tone, som derhjemme eller på et pizzeria, så er der ingen grund til at bære en restriktiv kjole eller et outfit, som du vil føle dig utilpas i. Det er en god idé at vælge tøj, der ikke ødelægger stemningen med slidte hæle eller blonder, der kradser.

Hvordan klæder man sig på til en gå-date?

Årstiden spiller en afgørende rolle i valget af outfit til en date. Styling til en date om sommeren vil være fundamentalt anderledes end styling til en date, der finder sted om efteråret. En regel er i hvert fald fælles: Du skal klæde dig behageligt, dvs. vælge en såkaldt sporty stil. Tag ikke nye sko på, for de kan smitte af på dig, og lange løbeture med slidte hæle er ikke sjove. Gennemprøvede, rene sko er bedst. Ideelt set bør det være mokkasiner eller pumps.

Sådan klæder du dig på til en gå-date

Hvorfor disse? Du kan nemt matche dem med behagelige jeans og en varm rullekrave – til dates om efteråret. Til køligere efterårsaftener kan du tage en jeanjakke eller en ramono-læderjakke på. Til en date i varmere vejr er en kjole i luftigt materiale med sandaler eller ballerinaer ideel. Den klassiske kombination af denimbukser og en elegant bluse vil også være et rigtig godt valg. Glem ikke at pynte med et vedhæng og et ur eller armbånd.

Hvordan klæder man sig på til en biografdate?

Hvis din date er i biografen, skal du helt sikkert vælge en behagelig stil. Tænk på, at I kommer til at sidde ned det meste af tiden, så korte, flagrende nederdele eller kjoler kan være problematiske. Hvis du har tøjet på det meste af tiden, kan magien ved det særlige møde forsvinde.

Sådan klæder du dig på til en filmdate

Her er alle slags bukser velegnede, f.eks. de syede nederdele, som for nylig er kommet på mode igen, eller en elegant smoking. Suppler med en lys, luftig bluse eller boxy top, og tag en cardigan eller en Ramones på. Match med lave hæle eller smarte mokkasiner.

Hvordan klæder man sig til en restaurantdate?

Når man skal på restaurant, er det værd at satse på elegance. Har du en smuk kjole, der har hængt i dit klædeskab? Så er det nu, du har chancen for at bruge den. Normalt vælges kjoler til en date meget omhyggeligt, og mere beskedne modeller har tendens til at triumfere. Til en datekjole kan man tilføje elegant tilbehør som øreringe og en halskæde. Når det gælder håndtasker, er en lille håndtaske eller helst en clutch-taske fint til denne særlige dag.

Sådan klæder du dig på til en restaurantdate

Og hvad nu, hvis den valgte restaurant er et pizzeria?

En aftenkjole vil bestemt ikke fungere, hvis du skal på pizzeria. Men du skal ikke nægte dig selv fornøjelsen af at have en kjole på. Om sommeren vil en luftig kjole, en let overdel og pigede ballerinaer være perfekt, mens en langærmet strikkjole i en varm farve og stilfulde støvler eller støvletter vil være perfekt om efteråret eller vinteren.

Hvordan klæder man sig på til en date derhjemme?

Også her råder vi dig kraftigt til først og fremmest at klæde dig komfortabelt. Det betyder selvfølgelig ikke en træningsdragt. Til en date derhjemme er behagelige, bredere jeans eller crewnecks, en stropløs bluse og en let eller tykkere trøje perfekte. Sidstnævnte er dit valg alt efter årstiden.

Sådan klæder du dig på til en date derhjemme

Du kan også vælge en kjole, der går bag om knæet eller under knæet. Polske skikke siger, at man ikke behøver at have sko på derhjemme, så ved overgangen fra en lejlighed til en anden skal du bare have nogle på, som er behagelige.

Styling og makeup til daten

Ud over den rigtige styling til en date er det også værd at vælge den rigtige makeup. Det lidt røgfyldte lys i et restaurantlokale er godt til et stærkere aftenmakeup-look, men til en date udendørs eller i biografen er det bedst at gå efter en makeup, der understreger din naturlighed.

Første date kan være spændende, og et velvalgt outfit kan booste din selvtillid og gøre et godt indtryk på din kommende partner. Hvis du stadig ikke ved, hvordan du skal klæde dig på til en date, så stol på din intuition, og vælg noget, der er behageligt, gennemprøvet og glamourøst. Der er helt sikkert date-outfits i din garderobe, som imponerer dine ledsagere hver gang.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode