Hvordan klæder man sig på til havet? Tjek de trendy stilarter

Hvordan klæder man sig på til havet? Tjek de trendy stilarter

En tur til havet, ikke nødvendigvis Østersøen, er altid forbundet med ferie og helligdage. Selv når den er kort, selv når den er i forretningsøjemed, bærer den altid præg af at være en ferie. Derfor er der, uanset formålet med rejsen, som regel pakket mindst et par sæt typisk ferietøj, afslappet og behageligt tøj i kufferten.

Hvordan klæder man sig ved havet?

Styling til havet vælges normalt ekstremt omhyggeligt. Det er en udfordring at pakke tøj til enhver ferieanledning ned i en kuffert. Ifølge principperne for praktisk pakning bør man derfor lægge hele sæt tøj i kufferten, men huske på, at man kan skabe flere muligheder ud fra dem, f.eks:

  • en kjole, der passer til flade, tunge og behagelige sko og eftermiddagssko til en aftenfest
  • bukser, der sammen med en T-shirt kan bruges om dagen, og som, når de skiftes ud med en top, passer til diskoteket og pubben
  • et sæt, der tilsammen udgør en jumpsuit og hver for sig kan kombineres med andre stykker tøj
sådan klæder du dig på til havet

Det mest oplagte valg af dato for en ferie ved havet er sommeren. Ideer til sommerstyling er også ekstremt yndefulde. De fylder også godt i en kuffert eller rygsæk, er nemme at rulle sammen, kan foldes til en terning og giver en farverig og luftig bagage. Sommerstyling til havet starter som regel med en badedragt. Det er et must-have i garderoben, som ikke må mangle.

Et godt valg er at pakke to badedragter, en bikini og en one-piece af svømmekarakter. På den måde kan du føle dig godt tilpas, når du solbader på stranden, men lige så sikker i vandlandet, hvis vejret bliver dårligt, eller du bliver inviteret til en natlig fest ved havet.

Styling til en ferie ved havet

Når man vælger en badeferie, er det værd at huske på, at bystyret i badebyer som regel kæmper med strandgæsterne, så de ikke vandrer rundt i badetøj. Derfor er det vigtigt at pakke et par stykker tøj, som øjeblikkeligt kan ændre karakteren af dit outfit. Det kan være et stort, farverigt bomuldstørklæde, som kan forvandles til en nederdel, kjole eller endda en bluse i en enkelt bevægelse. Det er nemt at dække sig til med det og dække sig til, når man pludselig er nødt til at forlade stranden.

sådan klæder du dig på til en tur til havet

En rigtig god mulighed er at tage en klassisk strandkjole med, syet af bomuldsstof, luftig, det kan være bomuldsblonder. Et outfit til stranden skal være behageligt, men også luftigt og fri for kunstfibre. Til stranden er det godt med en let stropløs kjole uden lynlåse eller knapper, som du hurtigt kan tage på og endnu hurtigere tage af igen.

hvad skal man tage på ved havet?

Til en strandkjole, helst hvid eller meget lys, kan du bruge behagelige sandaler eller trendy klipklappere, som er nemme at tage af og ikke fanger sand. Alt, hvad du behøver for at fuldende looket, er et farverigt hårbånd, en bredskygget hat og en farverig, stor strandtaske. Denne type tøj til havet vil fungere godt i enhver badeby, på fastlandet og på øer med palmer.

Tjek det ud: Hvordan klæder man sig på til stranden?

Hvordan klæder man sig på til havet i maj?

Ikke alle turister kan lide badebyer i højsæsonen, nogle planlægger deres ferie i det sene forår, den tidlige sommer eller endda efteråret. Maj ved den polske kyst er den første måned, der allerede lugter af ferie, selvom auraen ikke altid bekræfter dette. Derfor bør styling til havet på denne tid af året ske på løg. Enhver overall lavet af lette stoffer vil gøre det på dette tidspunkt. De vil forblive luftige i løbet af den varme dag og varme hele kroppen om eftermiddagen. Farverige jumpsuits i stærke farver er en af sæsonens vigtige trends,

sådan klæder du dig på til havet i maj

Farverige strømpebukser er vildt trendy denne sæson. De er en fantastisk farverig tilføjelse til et aftenoutfit, når man er ved havet. Strømpebukser kan nemt matches med en kort nederdel eller minikjole, interessante støvler og en ramonejakke. Indenunder kan du bare tage en let sweatshirt eller en trendy T-shirt på. I stedet for en jakke til ferien kan du vælge en flannelskjorte med en tyk, opknappet, lang skjorte, som er en god erstatning for enhver varm frakke.

Hvordan klæder man sig på til havet om efteråret?

En tur til havet om efteråret kræver et basisoutfit ud over det almindelige hverdagsoutfit, som omfatter en regnjakke med hætte og gummistøvler. Sporty jakker er i dag syet i de stærke, dristige farver, der er så moderne i år. Almindelige eller knæhøje gummistøvler vil tilføje ekstravagance og original chic.

Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Mode