Hvordan rengør jeg min vaskemaskine med en opvasketablet?

Hvordan rengør jeg min vaskemaskine med en opvasketablet?

Vaskemaskinen er et almindeligt apparat, der findes i stort set alle husholdninger. Desværre har det tøj, man smider i den, ofte et stærkt og genstridigt snavs, som kan sætte sig på kraven og tromlen i den automatiske vaskemaskine. Heldigvis er der en måde, hvorpå man effektivt og tilfredsstillende kan rengøre indersiden af denne fremragende husholdningshjælper, og det er en opvaskemaskinetablet. Det er en god idé, især for folk, der værdsætter deres tid ekstremt højt.

Hvornår er det værd at rengøre vaskemaskinen med en opvaskemaskinekapsel?

Før du besvarer spørgsmålet om, hvornår du skal rengøre vaskemaskinen, er det faktisk værd at overveje, at snavs ofte kan bidrage til alvorlig skade på vaskemaskinen. Derudover kan et lag af bakterier og snavs ikke kun skabe en ubehagelig lugt, men også permanente pletter, der ikke kan fjernes, på tekstiler, især sarte tekstiler.

sådan rengør du din vaskemaskine med opvasketabletter

Det kan virke som om, at rengøringsprocessen er vanskelig, men det er en fejltagelse. Du skal blot lære at rengøre din vaskemaskine med en opvasketablet. Men du skal også lære at genkende, hvornår din vaskemaskine skriger på en grundig og omfattende fjernelse af gammelt snavs.

Det første signal, som er virkelig svært at overse, er helt sikkert en intens, ubehagelig lugt, der kommer fra både tromlen og den gummiflange, der rører ved vaskemaskinens låge. Det er især her, slam elsker at samle sig, sammen med kalk fra hårdt vand, rester fra vaskemidler og bakteriekolonier.

Hvordan gør jeg min vaskemaskine ren med opvasketabletter?

Opvasketabletter i vaskemaskinen giver flere fordele. De gør overfladen skinnende, fjerner fedtfilmen og eventuelle aflejringer. Derudover desinficerer de perfekt og fjerner de bakterier, der er ansvarlige for ubehagelige lugte. Når det kommer til selve rengøringsprocessen, er der et par vigtige regler, man skal huske. Den første, og meget vigtige, er, at rengøring af vaskemaskinen med en opvasketablet kun bør udføres uden tøj. De bedste resultater opnås ved at vaske i lang tid ved en høj temperatur (mindst 60 grader, men du kan blive fristet til at gå op på 90 grader).

vaskemaskine rengøringstabletter hvordan man bruger

Det er også tilrådeligt at rengøre de andre komponenter i vaskemaskinen i hånden med en gammel tandbørste (vaskemiddelskuffen, filteret, skufferummet). Både en klassisk opvaskekapsel og en i gelform vil være egnet til denne procedure.

Vil opvasketabletter rengøre vaskemaskinen?

For at opsummere behøver det ikke at være svært eller dyrt at rengøre vaskemaskinen, der trofast hjælper med de daglige huslige pligter. Alt, hvad du skal gøre, er at udstyre dig med en opvaskemaskinekapsel og følge et par regler, hvoraf en kort, mindeværdig liste er givet nedenfor.

  1. Det er værd at rengøre alle dele af vaskemaskinen, ikke kun tromlen og flangen (især filteret i bunden af maskinen og vaskemiddelskuffen).
  2. Jo højere temperatur, jo bedre (minimum 60 grader celsius).
  3. Udfør ikke rengøringen, mens tromlen er fuld af vasketøj.
Følg Kvinders Verden på Google News! Hold dig opdateret! Følg

Kirsten Andersen

Se mere: Hjem